Mansikkamousse

Kesän suosikkini mansikka yrtti…eiku herkku 🤭

Marianne ja mansikka kera suklaan ovat kyllä ihan mieletön yhdistelmä. Tietysti on vielä hauskempaa, jos ne voi tarjoilla yllätyksenä kukkaruukusta moussen muodossa.

Marianne mousse

Raaka-aineet:

  • 300 g Marianne keksejä
  • 5 dl vispikermaa
  • 400g suklaa tuorejuustoa
  • 250 g mansikoita
  • 150g Marianne rouhetta tai Marianne karkkeja
  • 3 rkl vaniljakreemijauhetta
http://pippurinenpioni.fi/wp-content/uploads/2018/08/P1210695-300x225.jpg

Valmistusohje:

Ota Marianne kekseistä täyte pois ja murskaa keksit monitoimikoneella tai kaulimella. Jätä keksimurska odottamaan käyttöä.

Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon suklaa tuorejuusto, vaniljapaste ja vaniljakreemijauhe.

Murskaa Marianne karkit ja leikkaa mansikat kuutioiksi. Säästä koristelua varten muutama kokonainen mansikka.

Sekoita Marianne rouhe ja mansikat vaahtoon varovasti sekoitellen.

Jaa mousse neljään pieneen ruukkuun ja tasoita pinta.

Ripottele pinnalle Marianne keksimurska ja koristele mansikoin sekä vihrein lehdin (esim. mansikan tai mintun lehti).