Hempeilläänkö?

No todellakin hempeillään, sillä onhan juhannus ❤️ Joten vaaleanpunaiset lasit päähän sekä nauttimaan ja virittelemään juhannuksen taikaa sekä tunnelmallisia hetkiä. Tällä kertaa olen koonnut tähän blogijuttuun juhannuksen sopivia vinkkejä eli vinkkejä hempeilyyn kera niiden vaaleanpunaisten lasien.

Suomen kesä ja erityisesti keskikesä on juhlan arvoinen. Suloisen kesän kauneutta kannattaa ihailla ja raottaa niitä vaaleanpunaisia laseja sen verran, että huomaa luonnon ja ympäröivän kauneuden.

Olitpa kotona kaupungissa tai mökkilaiturilla varpaat vedessä laiturilla lekotellen, nauti kesästä! Tapoja on varmasti monia ja toinen haluaa viettää sen luonnossa retkeillen, toinen perheen kanssa mökillä. Yksi kaipaa juhannuksena festareille kuten joskus silloin, kun kaikki oli “normaalia”, kun taas joku haluaa viettää sen rauhassa rakkaan kanssa. Olipa tapa, mikä tahansa kaikkiin hetkiin kaivataan vähän suolaista ja vähän makeaa. Koska juhannus, pitää siinä olla tietysti kukkien tuoksua sekä jotain hempeää kuten pionin vaaleanpunaista sävyä. Kaikki some-kanavat ovat täynnä huikean kauniita tuoksuvia pionikuvia, jotka ovatkin juuri nyt parhaimmillaan monessa pihassa. Okei myönnän, että kuuluisin itsekin siihen joukkoon mielelläni. Tänä kesänä paahtava helle vei mennessään kauniin kotipihan pionikujan ja juhannusruusut sekä monet muut kauniit koko talven odotetut kukkaset. Mutta hei, samaan aikaan olen ollut kuin etelän lomalla kotipihalla. All Inclusiven – roolia on hienosti vetänyt kylmälaukku ja kesäkeittiössä on tarjoiltu maukkaita lounaita. Uima-altaan tehtävää hoitanut palju on toiminut erinomaisesti ilman lämmitystä 🤭

Ruusun terälehdet paljussa tuovat tunnelmaa.
Kuplajuomaa ja mansikoita.

Uimisen, saunomisen tai paljussa lekottelun jälkeen maistuu varmasti jokin suolainen. Juhannuksen parhautta on katkarapujuustokakku.

Juhannus ja mansikat, no tietenkin. Yllätä makeilla mansikkayrteillä.

Vai olisiko sittenkin parempi nauttia raikasta lime-suklaaraakakakkua?

Kipaise myös luontoon ja kietaise päähän kesäinen kukkaseppele.

Ja nauti yhteisistä hetkistä!

Yöttömän yön taikaa

Yö ei juurikaan pimene, mikä on ihan parasta. Nukkumaan ei malttaisi mennä lainkaan. Jos ei voi ihastella yötöntä yötä, luo tunnelmaa keijukaislyhdyillä.

Ja hei, sateen yllättäessä aina voi vaikkapa askarrella. Juhannuksen teemaan soveltuu loistavasti kukkivataulu.

Tunnelmallista juhannusta!