Pinaattimunakas

Koskapa ei tarvitsisi voimaa kuin Kippari Kallella? Siihen lääkkeen jokainen muistaa varmaan helposti, eikö? Se on tietenkin pinaatti.

Pinaattimunakas

Raaka-aineet:

  • 250g tuoretta pinaattia
  • 8 kananmunaa
  • suolaa, pippurirouhetta
  • 15og mozzarellaa
  • 1 kokonainen iso tomaatti tai n. 8 kirsikkatomaattia
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje: 

Huuhtele tuoreet pinaatinlehdet huolellisesti. Leikkaa pinaatin lehtiä pienemmiksi ja soseuta ne sitten sauvasekoittimella.

Riko kananmunat soseutetun pinaatin joukkoon ja vatkaa seos tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurirouheella.

Öljyä paistinpannun pinta ennen paistamista. Kun munakas on kypsynyt hieman, levitä pinnalle viipaloitu mozzarella sekä viipaloitu tomaatti tai puolitetut kirsikka tomaatit.

Tarjoile munakas heti, kun se on kypsynyt kokonaan.