Jouluhiiret

Yleensä en olisi valmis kutsumaan hiiriä kylään, mutta nämä jouluiset hiirulaiset ovat ehdottomasti tervetulleita ❤️ He saavat tähystää joulupuuhiamme kesällä askartelemistani kuumailmapalloista. Ja hei, näyttää myös siltä, että meillekin on tulossa jouluna muutama paketti – toivotaan, etteivät tipu matkalla!

Tee näin:

Aloita ottamalla esille kaksi kuohuviinijuoman korkkia ja yksi viinipullon korkki.

Leikkaa viinipullon korkista korvat sekä pienet nenät. Muotoile nenä terävällä veitsellä ja vuolla korkista pieni siivu kerralla. Kokeile ja sommittele välillä nenää kuohuviinipullon korkkiin, jotta saat siitä oikean kokoisen. Jätä nenä mieluummin isoksi ja pienennä, ennen liimaamista.

Leikkaa jouluinen hattu punaisesta kudosputkesta. Asettele jouluhattu paikoilleen ja kiinnitä takaa kuumaliimalla.

Kiinnitä sitten varovasti kuumaliimalla silmät, korvat ja viimeiseksi nenä. Varmista, että nenän koko on sopiva. Sommittele nenän päähän sopiva helmi ja liimaa se paikoilleen.

Leikkaa mustasta rautalangasta lyhyitä pätkiä ja työnnä ne hiiren viiksiksi. Voit hieman taivutella viiksiä pihdeillä saadaksesi elävyyttä.

Leikkaa huopakankaasta pyöreä pala ja ompele se pussin muotoon. Pujota hiiri pussin sisään.

Voit kiinnittää myös pussin sijasta kuumaliimalla kaulahuivin.

Leikkaa niininarusta pieni pätkä ja taivuttele se haluttuun hännän muotoon, kuten sydämeksi ❤️ Muotoile myös korvat sopivan kokoisiksi 🐭

Jouluinen hiiripariskunta soveltuisi erinomaisesti myös tonttuoven edustalle. Tietysti kera oleellisen rekvisiitan.

Meillä nämä hiiret loikkasivat tähystämään joulua kuumailmapalloihin. He myös toivottavat meidät tervetulleeksi kotiin eteisessä.

Hieman vaikuttaa, että yläilmat ovat toiselle hiirulaiselle liikaa 🐭

En ole enää siis ihan varma rapisteleeko nurkissa hiiret vai tontut. Vain 🎅 tietää sen!

Jännittävää joulun odotusta ✨