Kesälovee – heinäseppele seinälle

Tällä kertaa heinä taipui seppeleeksi ja seinälle kranssiksi. Kyllä nyt luonto todellakin tarjoaa upeita askartelutarvikkeita. Tämä todellakin kesälovee 💕

On varmasti käynyt jo selväksi, että kesä on mielestäni ihan huippu vuodenaika. Kun valoa riittää, luonto on vehreä ja aurinko lämmittää, se on vaan niin parasta. Ja mikä onkaan parempaa kuin nauttia elämästä tuhansien järvien maassa. Omat suosikkini veden ääressä löytyvät kuvien muodosta 👇

Järven rantamilla kasvaa kauniita heiniä ja viime vuonna askartelin kesäisenä päivänä koristeen järvikaislasta. Tänä vuonna nappasin mökkisaaresta rantaheinää mukaani – kerää rantaheinä varoen saksilla, sillä se tekee haavan helposti.

Tee näin:

Ota nippu heinää ja kietaise siihen vihreää ohutta rautalankaa ympärille.

Jaa nippu kolmeen osaan ja aloita letittäminen.

Voit jättää rautalangan kulkemaan letin sisälle, jolloin saat lopputuloksen pysymään paremmin halutussa muodossa.

Lisää jokaisen letin taitoskohtaan pieni nippu heinää lisää.

Jatka kunnes olet tyytyväinen letin eli kranssin kokoon. Päättele loppu rautalangalla ja taittele letti pyöreäksi kranssiksi.

Heinätupsut näyttävät tuoreena runsaalta, mutta kuivuessaan tilanne tasoittuu ja osa heinistä myös kihartuu upeasti. Jos kuivuessa huomaat aukkokohtia, lisää väleihin lisää heinää ja anna kuivua uudestaan.

Ihanaa, kun kesää on vielä jäljellä ❤️