Kohti jouluntaikaa

Kotiin saapui ripaus jouluntaikaa ja tänä vuonna kotimme pukeutuu perinteiseen punaiseen jouluna. Ihanaa – pikkuhiljaa onkin lupa punastella ❤️ Myös pian lähestyvä adventin aika sai asettelemaan aikaisempina vuosina valmistuneiden askartelujen yhteistuotoksen esille – tervetuloa joulu ja adventin aika!

Adventtikynttilät syttyvät taas sunnuntaina ja vielä ehdit hyvin askarrella jonkinlaisen kokonaisuuden tai napata kaupasta vaikkapa valmiit kynttilät tuomaan kotiin adventin tunnelmaa. Poimi vinkit & ideat tästä jutusta.

Viime vuonna tämä adventtiasetelma jäi julkaisematta blogin puolelta, mutta kaikkine vaiheineen kokonaisuuden työstäminen löytyy tiktokista videon muodossa.

Hauskat porot syntyvät viinipullon sekä kuohuviinipullojen korkeista, kuten myös tontut.

Olen käyttänyt aikaisemmin viinilaseja adventin apuna askartelussa, niin myös tässä. Lasikuvun alle voi ideoida hauskan ja kauniin jouluisen maailman.

Kuten yllä mainitsin, olen hyödyntänyt aikaisemmin viinilaseja sekä turvautunut valmiisiin tonttuihin, niin myös tässä alla olevassa kokonaisuudessa. Kurkista koko juttu blogista.

Poimi vinkit tonttumaailman tekemiseen ylle linkitetystä artikkelista.

Myös kaupassa myydään valmiita kynttilöitä ja ne ovat kauniita sellaisenaankin tai vaikkapa kera joulupallojen.

Blogista löytyy myös poro-aiheinen adventtikynttilä, jossa voi hyödyntää monenlaisia tyhjiä lasipurkkeja.

Noh, mikäs on sinun suosikkisi?

2 vastausta artikkeliin “Kohti jouluntaikaa”

Kommentit on suljettu.